De Opener PRO: veilig drinken zonder vervelende wespen of geknoei!

Je zit rustig op het terras te genieten van je drankje.. Tot er plotseling wespen opduiken en je het leven zuur maken. In plaats van heerlijk te genieten van je eten en drinken en het gezelschap ben je nu alleen nog bezig met wespen. Logisch ook, want een wespensteek in je mond of keel kan grote gevolgen hebben. Gelukkig is dit met de Opener PRO verleden tijd!

Met de Opener PRO prik je eenvoudig een gaatje in de dop van een flesje, in de opening die hierdoor ontstaat past precies een rietje. Hierdoor blijft de rest van het flesje afgesloten en worden de wespen op afstand gehouden. Je kan heerlijk blijven genieten van je drankje, je gezelschap en het zonnetje!

De innovatieve opener heeft nog meer voordelen. Doordat het flesje blijft afgesloten kan er geen drank uit een omgestoten flesje lopen. Knoeien is verleden tijd en daarmee voorkomen we plakkende tafels, vlekken in de kleding en insecten die op de zoetigheid afkomen.

De opener bestaat volledig uit roestvrijstaal materiaal. Door de robuuste kwaliteit gaat deze RVS flesopener jarenlang mee. Een rand in de opener zorgt ervoor dat je de dop ook helemaal van het flesje kunt verwijderen. Deze eigenschappen maken dit innovatieve en multifunctionele product een echte must have voor iedere horecagelegenheid!

2019-08-02T12:29:47+00:00