Indiaas dorp krijgt eigen waterput met steun van Opener PRO

In het kleine Indiaase dorp Biramchandra Pur heeft de organisatie Quality for Life (Q4L) Foundation een waterput laten plaatsen. Opener PRO is partner van de Q4L Foundation en is één van de donateurs van dit project. We zijn dan ook erg trots dat de waterput ervoor zorgt dat de bewoners van het dorp toegang hebben tot veilig drinkwater. Zo zorgt veilig door een rietje drinken ervoor dat men aan de andere kant van de wereld toegang heeft tot veilig drinkwater.

In India is veilig drinkwater niet vanzelfsprekend. Door de armoede, gebrek aan kennis en geld lukt het met name in afgelegen dorpen niet altijd om een goed en gezond leven te leiden. Veelal wonen de dorpelingen ver van de bewoonde wereld, waardoor de mogelijkheden voor hen beperkt zijn. Met steun van buitenaf worden de kansen op een goede en gezonde toekomst vergroot. De organisatie Quality For Life Foundation zet zich vol overgave in voor deze mensen en zorgt met kleinschalige projecten voor direct zichtbare veranderingen in het dagelijks leven van de mensen.

De inwoners van het dorp hoeven hun drinkwater nu niet meer uit het vieze meertje te halen en hebben schoon drinkwater binnen handbereik. Goed werk Quality for Life Foundation, en dank aan onze klanten die hier met de aankoop van de Opener PRO voor gezorgd hebben! De foto  hieronder zegt voldoende!

2019-08-02T12:27:41+00:00