Nieuwe versie van Opener PRO prikt groter gaatje

Sinds juli 2021 geldt in de Europese Unie een verbod op de verkoop van plastic rietjes. Gelukkig zijn er inmiddels verschillende alternatieve duurzame rietjes op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld rietjes van metaal, papier, siliconen, glas en bamboe.

Deze duurzame rietjes zijn vaak wat groter dan de plastic rietjes die door veel bedrijven werden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat deze grotere rietjes in de dop van een flesje passen, hebben we een nieuwe versie van de Opener PRO ontwikkeld. Deze nieuwe versie prikt een gaatje met een diameter van ongeveer 8 millimeter. Dat is groot genoeg voor een rietje met een diameter van maximaal 7,5 millimeter. Met deze nieuwe versie van de Opener PRO zorgen we ervoor dat u ook met duurzame rietjesĀ veilig kunt drinken, zonder vervelende wespen of geknoei.

Natuurlijk hebben we ook nog de originele versie van de Opener PRO op voorraad. Deze prikt een gaatje met een diameter van ongeveer 5,5 millimeter. In de notities van uw online bestelling kunt u aangeven of u de originele of nieuwe versie van de Opener PRO wilt bestellen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

2021-10-09T14:53:19+00:00