‘Op een drukke dag heb ik minder barpersoneel nodig’

Tijdens de zomervakantie gingen we langs bij ’t Hegse Stalleke in Weelde (België). Als we aankomen zien we een groot terras met een enorme speeltuin waar kinderen volop genieten van een diversiteit aan speeltoestellen. Een jaar geleden leverde we een aantal openers aan ’t Hegse Stalleke, tijd om eens te gaan kijken hoe de Opener PRO bevalt in Weelde.

Uitbater Gerrit is erg te spreken over de ervaringen met de opener. “Wij openen 99% van de flesjes frisdrank met de Opener PRO. Onze gasten, jong en oud, drinken graag uit een flesje met een rietje. Ze hebben hierdoor geen last van wespen en vinden het een hygiënische oplossing om niet uit een gespoeld glas te drinken. Het scheelt ons een heleboel werk omdat we minder glazen hoeven op te halen, en te spoelen. Op een drukke dag heb ik hierdoor minder personeel nodig achter de bar, een goede investering dus!”

Een ouder echtpaar zit met hun kleinkinderen in de zon op het terras. Op tafel staat en glas bier en een aantal flesjes met een rietje. De oudere heer: “Met verbazing zaten we te kijken hoe de opener een gaatje in het dopje maakte. Een fantastisch idee! Onze kleinkinderen lopen zelf naar de bar om drinken te halen, ze vinden het geweldig om te zien hoe er een gaatje in hun flesje wordt gedrukt waar precies een rietje in past.”

Na een koud biertje vertrekken we met een goed gevoel richting Nederland. Leuk om te horen dat men zo enthousiast reageert! Met ’t Hegse Stalleke spraken we af om een aantal gepersonaliseerde openers te laten maken, wordt vervolgd!

2019-08-02T12:28:48+00:00