Waarom je frisdrank met een rietje zou moeten drinken

Wist je dat met een rietje drinken goed is voor je tanden? Het is geen verrassing, maar frisdrank kan het glazuur van je tanden aantasten. Ieder zoet, zurig, koolzuurhoudend drankje (bijvoorbeeld limonade, sinaasappelsap of cola) pleegt een aanval op je glazuur. En als dat eenmaal aangetast is dan komt het niet meer terug. Door je flesje frisdrank met een rietje te drinken, komen je tanden minder in aanraking met de zuren en zal het glazuur ook minder aangetast worden. Daardoor blijven je tanden witter en sterker.

En als je dan uit een flesje met een rietje drinkt, dan doe je dat natuurlijk op de meest handige manier via een gaatje in het dopje van de kroonkurk. De Opener PRO zorgt ervoor dat je heel eenvoudig een gaatje in het dopje prikt, in het gaatje past precies het rietje. Hierdoor zijn vervelende wespen en knoeien verleden tijd! Daarnaast ziet een rietje in je flesje er ook nog eens heel gezellig uit.

2019-08-02T12:28:26+00:00